\require{AMSmath} Nulwaarden Hoe je deze som de nulwaarden kunt berekenen? y=x(-5x+6)Wat is de y waarde en wat is de x waarde, en hoe reken je het uit? Imp Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 16 juli 2001 Antwoord x(-5x+6)=0x=0 of -5x+6=0x=0 of 5x=6x=0 of x=6/5de nulpunten zijn x=0 en x=11/5zie Ontbinden. WvR maandag 16 juli 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe je deze som de nulwaarden kunt berekenen? y=x(-5x+6)Wat is de y waarde en wat is de x waarde, en hoe reken je het uit? Imp Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 16 juli 2001
Imp Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 16 juli 2001
x(-5x+6)=0x=0 of -5x+6=0x=0 of 5x=6x=0 of x=6/5de nulpunten zijn x=0 en x=11/5zie Ontbinden. WvR maandag 16 juli 2001
de nulpunten zijn x=0 en x=11/5zie Ontbinden.
WvR maandag 16 juli 2001
©2001-2024 WisFaq