\require{AMSmath} Differentiaal vergelijking Hoe los ik deze differentiaal vergelijking op? m´u'' (t) + C u(t) =0 P.putt Docent - maandag 7 april 2003 Antwoord mu''(t) + Cu(t) = 0 u''(t) = -(C/m)u(t) In : u(t) = A·eitÖ(C/m) + B·e-itÖ(C/m) Of in : u(t) = D·sin[tÖ(C/m)] + E·cos[tÖ(C/m)], of: Dit is echt een behoorlijke standaardvergelijking... MvH maandag 7 april 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik deze differentiaal vergelijking op? m´u'' (t) + C u(t) =0 P.putt Docent - maandag 7 april 2003
P.putt Docent - maandag 7 april 2003
mu''(t) + Cu(t) = 0 u''(t) = -(C/m)u(t) In : u(t) = A·eitÖ(C/m) + B·e-itÖ(C/m) Of in : u(t) = D·sin[tÖ(C/m)] + E·cos[tÖ(C/m)], of: Dit is echt een behoorlijke standaardvergelijking... MvH maandag 7 april 2003
MvH maandag 7 april 2003
©2001-2025 WisFaq