\require{AMSmath} Expliciet voorschrift Bepaal een expliciet voorschrift voor de volgende rij: 3,6,9,12,15,..... kenny 2de graad ASO - vrijdag 4 april 2003 Antwoord Probeer eens tn = 3 + 3n met n = 0, 1, 2, 3, .... MBL vrijdag 4 april 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal een expliciet voorschrift voor de volgende rij: 3,6,9,12,15,..... kenny 2de graad ASO - vrijdag 4 april 2003
kenny 2de graad ASO - vrijdag 4 april 2003
Probeer eens tn = 3 + 3n met n = 0, 1, 2, 3, .... MBL vrijdag 4 april 2003
MBL vrijdag 4 april 2003
©2001-2024 WisFaq