To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...



Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Cubic feet

Weet u hoeveel kubieke meter één cubic feet is?
Mvg

Jean-P
Student universiteit België - donderdag 3 april 2003

Antwoord

1 ft = 0.305 m
dus
1 ft3 = 0.3053 m3 = 0.028 m3

wh
donderdag 3 april 2003

©2001-2025 WisFaq