\require{AMSmath} Specifieke vraag over ongelijkheden Hoi!Ik heb heel erg moeite met deze vraag. sara b Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 maart 2022 Antwoord A.Kan je 24,50 delen door 1,75? Kan je 24,50 delen door 3,50? Welke conclusie(s) kan je dan trekken?B.Er geldt:1,75v + 3,50a = 24,50Kan je a uitdrukken in v?C.a $ \ge $ 1a $<$ $\frac{1}{2}$vHelpt dat? WvR donderdag 24 maart 2022 Re: Specifieke vraag over ongelijkheden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi!Ik heb heel erg moeite met deze vraag. sara b Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 maart 2022
Hoi!Ik heb heel erg moeite met deze vraag.
sara b Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 maart 2022
A.Kan je 24,50 delen door 1,75? Kan je 24,50 delen door 3,50? Welke conclusie(s) kan je dan trekken?B.Er geldt:1,75v + 3,50a = 24,50Kan je a uitdrukken in v?C.a $ \ge $ 1a $<$ $\frac{1}{2}$vHelpt dat? WvR donderdag 24 maart 2022
WvR donderdag 24 maart 2022
©2001-2024 WisFaq