\require{AMSmath} De product-som-methode A en B hebben een som van -15 en een product van -100A is kleiner dan B.de product-som-methode Harry Iets anders - maandag 14 maart 2022 Antwoord Ik heb niet echt een vraag kunnen ontdekken maar dan toch een antwoord. Het moet niet gekker worden.$\eqalign{ & 1 \times - 100 \to - 99 \cr & 2 \times - 50 \to - 48 \cr & 4 \times - 25 \to - 21 \cr & 5 \times - 20 \to - 15 \cr}$Gevonden!$A = - 20 \wedge B = 5$Helpt dat? WvR maandag 14 maart 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
A en B hebben een som van -15 en een product van -100A is kleiner dan B.de product-som-methode Harry Iets anders - maandag 14 maart 2022
Harry Iets anders - maandag 14 maart 2022
Ik heb niet echt een vraag kunnen ontdekken maar dan toch een antwoord. Het moet niet gekker worden.$\eqalign{ & 1 \times - 100 \to - 99 \cr & 2 \times - 50 \to - 48 \cr & 4 \times - 25 \to - 21 \cr & 5 \times - 20 \to - 15 \cr}$Gevonden!$A = - 20 \wedge B = 5$Helpt dat? WvR maandag 14 maart 2022
WvR maandag 14 maart 2022
©2001-2024 WisFaq