\require{AMSmath} Normale verdeling - sigma zoeken Gegeven is N($\mu$=110, $\sigma$=?)P(100$<$X$<$116)=48,91%De vraag is zoek $\sigma$. Hoe kan ik dit vraagstuk oplossen? Nikkie 3de graad ASO - donderdag 20 januari 2022 Antwoord Als je Excel mag gebruiken dan kan het zo:Ik gebruik daarbij NORM.VERD.N(100;110;C3;WAAR) en NORM.VERD.N(116;110;C3;WAAR) en dan kijken naar het verschil.Je kunt natuurlijk ook een grafische rekenmachine gebruiken, maar dat horen we dan wel...Helpt dat? WvR donderdag 20 januari 2022 Re: Normale verdeling - sigma zoeken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is N($\mu$=110, $\sigma$=?)P(100$<$X$<$116)=48,91%De vraag is zoek $\sigma$. Hoe kan ik dit vraagstuk oplossen? Nikkie 3de graad ASO - donderdag 20 januari 2022
Nikkie 3de graad ASO - donderdag 20 januari 2022
Als je Excel mag gebruiken dan kan het zo:Ik gebruik daarbij NORM.VERD.N(100;110;C3;WAAR) en NORM.VERD.N(116;110;C3;WAAR) en dan kijken naar het verschil.Je kunt natuurlijk ook een grafische rekenmachine gebruiken, maar dat horen we dan wel...Helpt dat? WvR donderdag 20 januari 2022
WvR donderdag 20 januari 2022
©2001-2024 WisFaq