\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 93181 Re: Re: Vergelijking van een bol afstand=|a(2)+b(-1)+c(5)+d|/√(a2+b2+c2) Wat is a, b en c hier in de formule? Nvt Student universiteit - dinsdag 4 januari 2022 Antwoord Het vlak y=0 kun je ook schrijven als 0·x+1·y+0·z=0. Wat zijn a,b,c en d dan? hk dinsdag 4 januari 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
afstand=|a(2)+b(-1)+c(5)+d|/√(a2+b2+c2) Wat is a, b en c hier in de formule? Nvt Student universiteit - dinsdag 4 januari 2022
Nvt Student universiteit - dinsdag 4 januari 2022
Het vlak y=0 kun je ook schrijven als 0·x+1·y+0·z=0. Wat zijn a,b,c en d dan? hk dinsdag 4 januari 2022
hk dinsdag 4 januari 2022
©2001-2024 WisFaq