\require{AMSmath} Algebraïsche vorm Zet om in de algebraïsche vorm a+bj:-3(cos(-$\pi$/2) + jsin(-$\pi$/2)) = Tom 3de graad ASO - dinsdag 21 december 2021 Antwoord Volgens mij:$\eqalign{ & \cos \left( { - \frac{1}{2}\pi } \right) = 0 \cr & \sin \left( { - \frac{1}{2}\pi } \right) = - 1 \cr}$Dus? WvR dinsdag 21 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zet om in de algebraïsche vorm a+bj:-3(cos(-$\pi$/2) + jsin(-$\pi$/2)) = Tom 3de graad ASO - dinsdag 21 december 2021
Tom 3de graad ASO - dinsdag 21 december 2021
Volgens mij:$\eqalign{ & \cos \left( { - \frac{1}{2}\pi } \right) = 0 \cr & \sin \left( { - \frac{1}{2}\pi } \right) = - 1 \cr}$Dus? WvR dinsdag 21 december 2021
WvR dinsdag 21 december 2021
©2001-2024 WisFaq