\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92985 Re: Symmetrie-as Ik kom 0.76 uit Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021 Antwoord Je moet deze vergelijking oplossen:$\eqalign{ - \frac{{1 - 2m}}{{2 \cdot - 1}} = 0 }$Dan kom ik toch op iets anders uit.PSMoet je niet exacte oplossingen geven$>$ WvR zaterdag 4 december 2021 Re: Re: De top op de x-as ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom 0.76 uit Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Je moet deze vergelijking oplossen:$\eqalign{ - \frac{{1 - 2m}}{{2 \cdot - 1}} = 0 }$Dan kom ik toch op iets anders uit.PSMoet je niet exacte oplossingen geven$>$ WvR zaterdag 4 december 2021
WvR zaterdag 4 december 2021
©2001-2024 WisFaq