\require{AMSmath} Logaritmische en exponentiële functies Bereken de waarde van t als:2log(3t - 1) + 2log(2t + 1) = 2log 12 - 2log 3 Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021 Antwoord Stap 1 en 2:$\eqalign{ & {}^2\log \left( {\frac{{3t - 1}}{{2t + 1}}} \right) = {}^2\log \left( {\frac{{12}}{3}} \right) \cr & \frac{{3t - 1}}{{2t + 1}} = 4 \cr} $Doe jij de rest...Rekenregels voor machten en logaritmen WvR zaterdag 4 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken de waarde van t als:2log(3t - 1) + 2log(2t + 1) = 2log 12 - 2log 3 Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Stap 1 en 2:$\eqalign{ & {}^2\log \left( {\frac{{3t - 1}}{{2t + 1}}} \right) = {}^2\log \left( {\frac{{12}}{3}} \right) \cr & \frac{{3t - 1}}{{2t + 1}} = 4 \cr} $Doe jij de rest...Rekenregels voor machten en logaritmen WvR zaterdag 4 december 2021
WvR zaterdag 4 december 2021
©2001-2024 WisFaq