\require{AMSmath} Logaritmische en exponentiële functies Bereken x als:2log(x2 - 2x + 1) = 4 - 2log(x + 1) Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021 Antwoord Je kunt de vergelijking schrijven als en dan verder uitwerken:$\eqalign{ & {}^2\log (x^2 - 2x + 1) = 4 - {}^2\log (x + 1) \cr & {}^2\log (x^2 - 2x + 1) = {}^2\log (16) - {}^2\log (x + 1) \cr & {}^2\log (x^2 - 2x + 1) = {}^2\log \left( {\frac{{16}}{{x + 1}}} \right) \cr} $Lukt dat?Rekenregels voor machten en logaritmen WvR zaterdag 4 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken x als:2log(x2 - 2x + 1) = 4 - 2log(x + 1) Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Je kunt de vergelijking schrijven als en dan verder uitwerken:$\eqalign{ & {}^2\log (x^2 - 2x + 1) = 4 - {}^2\log (x + 1) \cr & {}^2\log (x^2 - 2x + 1) = {}^2\log (16) - {}^2\log (x + 1) \cr & {}^2\log (x^2 - 2x + 1) = {}^2\log \left( {\frac{{16}}{{x + 1}}} \right) \cr} $Lukt dat?Rekenregels voor machten en logaritmen WvR zaterdag 4 december 2021
WvR zaterdag 4 december 2021
©2001-2024 WisFaq