\require{AMSmath} Snijpunt y-as Voor een eerstegraadsfunctie f geldt dat de richtingscoëfficiënt van zijn grafiek 5 is en f(2) = 13.Dan is f(0) gelijk aan? Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021 Antwoord Het functievoorschrift van f is gelijk aan:$f(x) = 5(x - 2) + 13$Vul in $x=0$ om $f(0)$ te berekenen. 2. lineaire of eerstegraadsfunctie WvR zaterdag 4 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor een eerstegraadsfunctie f geldt dat de richtingscoëfficiënt van zijn grafiek 5 is en f(2) = 13.Dan is f(0) gelijk aan? Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Het functievoorschrift van f is gelijk aan:$f(x) = 5(x - 2) + 13$Vul in $x=0$ om $f(0)$ te berekenen. 2. lineaire of eerstegraadsfunctie WvR zaterdag 4 december 2021
WvR zaterdag 4 december 2021
©2001-2024 WisFaq