\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92830 Re: Hyperbool tekenen Ja, dat heb ik inderdaad gedaan. Ik probeerde de assymptoten te construeren( y=+/-1/3x) maar die waren niet volledig correct. Kan dit? Dus bij dit voorbeeld moet ik eigenlijk dan 6 eenheden in de x-richting dan tekenen en 2 in de y-richting? Yosra Student universiteit België - dinsdag 2 november 2021 Antwoord Die lijnen moeten wel door dat centrum, dus $$y+1=\pm\frac13(x-3) $$en inderdaad de verhouding is $6:2$, of $3:1$. kphart dinsdag 2 november 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, dat heb ik inderdaad gedaan. Ik probeerde de assymptoten te construeren( y=+/-1/3x) maar die waren niet volledig correct. Kan dit? Dus bij dit voorbeeld moet ik eigenlijk dan 6 eenheden in de x-richting dan tekenen en 2 in de y-richting? Yosra Student universiteit België - dinsdag 2 november 2021
Yosra Student universiteit België - dinsdag 2 november 2021
Die lijnen moeten wel door dat centrum, dus $$y+1=\pm\frac13(x-3) $$en inderdaad de verhouding is $6:2$, of $3:1$. kphart dinsdag 2 november 2021
kphart dinsdag 2 november 2021
©2001-2024 WisFaq