\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92739 Re: Re: Oefening Pythagoras Deze 80x snap ik niet hoe je daar aan komt Stijn 2de graad ASO - maandag 4 oktober 2021 Antwoord Het kwadraat van een tweeterm!(40-x)2=(40-x)(40-x)=1600-40x-40x+x2=1600-80x+x2Toch?Wat zijn merkwaardige producten? WvR maandag 4 oktober 2021 Re: Re: Re: Oefening Pythagoras ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Deze 80x snap ik niet hoe je daar aan komt Stijn 2de graad ASO - maandag 4 oktober 2021
Stijn 2de graad ASO - maandag 4 oktober 2021
Het kwadraat van een tweeterm!(40-x)2=(40-x)(40-x)=1600-40x-40x+x2=1600-80x+x2Toch?Wat zijn merkwaardige producten? WvR maandag 4 oktober 2021
WvR maandag 4 oktober 2021
©2001-2024 WisFaq