\require{AMSmath} Correlatiecoëfficiënt Hoe kan je aantonen dat de correlatie altijd voldoet aan -1$\le$r$\le$1? Dgn Student hbo - dinsdag 14 september 2021 Antwoord Met behulp van de ongelijkheid van Cauchy-Schwarz. kphart dinsdag 14 september 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je aantonen dat de correlatie altijd voldoet aan -1$\le$r$\le$1? Dgn Student hbo - dinsdag 14 september 2021
Dgn Student hbo - dinsdag 14 september 2021
Met behulp van de ongelijkheid van Cauchy-Schwarz. kphart dinsdag 14 september 2021
kphart dinsdag 14 september 2021
©2001-2024 WisFaq