\require{AMSmath} Voorschrift van een vierdegraadsfunctie Het voorschrift van de vierdegraadsfunctie f met -1 en 1 als dubbele nulpunten en waarvan de grafiek door het punt P(2,3) gaat. Kashif 3de graad ASO - zaterdag 4 september 2021 Antwoord Dat zou dan iets moeten zijn als:$f(x)=a(x-1)^{2}(x+1)^{2}$Kies $a$ zodat $f(2)=3$Lukt dat?Lees je de spelregels een keer? WvR zaterdag 4 september 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het voorschrift van de vierdegraadsfunctie f met -1 en 1 als dubbele nulpunten en waarvan de grafiek door het punt P(2,3) gaat. Kashif 3de graad ASO - zaterdag 4 september 2021
Kashif 3de graad ASO - zaterdag 4 september 2021
Dat zou dan iets moeten zijn als:$f(x)=a(x-1)^{2}(x+1)^{2}$Kies $a$ zodat $f(2)=3$Lukt dat?Lees je de spelregels een keer? WvR zaterdag 4 september 2021
WvR zaterdag 4 september 2021
©2001-2024 WisFaq