Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 92621 

Re: Topologie

Dank u wel voor het antwoord !

Als ik voor de in puntje 5 opgegeven deelverzamelingen van A de ophopingspunten of verdichtingspunten bepaal kom ik tot volgend resultaat :

ophopingspunten van {1} = {2,3}
ophopingspunten van {2} = {3}
ophopingspunten van {3} = {}
ophopingspunten van {1,2} = {2,3}
ophopingspunten van {2,3} = {3}
ophopingspunten van {1,3} = {2,3}
ophopingspunten van {} = {}
ophopingspunten van {1,2,3} = {2,3}

Lijkt u dat correct ?

Rudi
Ouder - maandag 30 augustus 2021

Antwoord

Die gelijkheden zijn inderdaad correct.

kphart
maandag 30 augustus 2021

©2001-2024 WisFaq