Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 92532 

Re: Re: Berekening kans op diabetes

Het antwoord is:
100 personen $\to$ 80 nooit getest $\to$ 20 getest: hiervan 40% diabetes = 20/100·40 = 8 personen Op 100 mensen hebben er 12 diabetes. 8 daarvan zitten bij mensen die getest zijn. De overige 4 zitten bij wie nooit getest werd. Hoeveel % is dat? 4 = ?% van 80 $\to$ 4/80 = 1/20 = 5%

Ato
Iets anders - zaterdag 7 augustus 2021

Antwoord

't Is maar wat je handig vindt, maar dit kan ook...

WvR
zaterdag 7 augustus 2021

©2001-2025 WisFaq