\require{AMSmath} Rekenregels machten en logaritmen Gegeven: N/r = N1-k.r en k zijn constanten.Gevraagd: los op naar N.Dat lukt mij niet. Kan dit opgelost worden met logaritmen?Alvast bedanktVitalRekenregels machten en logaritmen VITAL Iets anders - woensdag 4 augustus 2021 Antwoord N/r = N1-k dus N1/N1-k=r dus Nk = r dus N = k√rMet vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 4 augustus 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: N/r = N1-k.r en k zijn constanten.Gevraagd: los op naar N.Dat lukt mij niet. Kan dit opgelost worden met logaritmen?Alvast bedanktVitalRekenregels machten en logaritmen VITAL Iets anders - woensdag 4 augustus 2021
VITAL Iets anders - woensdag 4 augustus 2021
N/r = N1-k dus N1/N1-k=r dus Nk = r dus N = k√rMet vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 4 augustus 2021
jadex woensdag 4 augustus 2021
©2001-2024 WisFaq