\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Klopt dit wel in de voorbeelden?x2−5x+6=(x−6)(x+1)Moet dat niet (x-3)(x-2) zijn?En x2+7x+6=(x+3)(x+4)?Moet dat niet (x+6)(x+1) zijn?link naar wiskundeleraar Marcel Iets anders - dinsdag 15 juni 2021 Antwoord Daar heb je wel een punt....... of wel twee punten...Ik heb de voorbeelden aangepast. WvR dinsdag 15 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt dit wel in de voorbeelden?x2−5x+6=(x−6)(x+1)Moet dat niet (x-3)(x-2) zijn?En x2+7x+6=(x+3)(x+4)?Moet dat niet (x+6)(x+1) zijn?link naar wiskundeleraar Marcel Iets anders - dinsdag 15 juni 2021
Marcel Iets anders - dinsdag 15 juni 2021
Daar heb je wel een punt....... of wel twee punten...Ik heb de voorbeelden aangepast. WvR dinsdag 15 juni 2021
WvR dinsdag 15 juni 2021
©2001-2024 WisFaq