\require{AMSmath} Oefening 36 Bepaal de oppervlakte van de driehoek met als zijden de rechten:x+2y=02x+3y+4=03x+2y+9=0 Eline 2de graad ASO - woensdag 9 juni 2021 Antwoord Hint: start met berekenen van de 3 onderlinge snijpunten en maak een tekening. jadex donderdag 10 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de oppervlakte van de driehoek met als zijden de rechten:x+2y=02x+3y+4=03x+2y+9=0 Eline 2de graad ASO - woensdag 9 juni 2021
Eline 2de graad ASO - woensdag 9 juni 2021
Hint: start met berekenen van de 3 onderlinge snijpunten en maak een tekening. jadex donderdag 10 juni 2021
jadex donderdag 10 juni 2021
©2001-2024 WisFaq