\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92245 Re: Twee wandelaars Kan u beide formules geven? karel 2de graad ASO - woensdag 9 juni 2021 Antwoord Gebruik:${\text{snelheid = }}\frac{{{\text{afstand}}}}{{{\text{tijd}}}} \Rightarrow {\text{tijd = }}\frac{{{\text{afstand}}}}{{{\text{snelheid}}}}$Cees: $\eqalign{t = \frac{x}{4}}$Janneke: $\eqalign{t = \frac{{x - 5}}{2}}$Helpt dat? WvR woensdag 9 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan u beide formules geven? karel 2de graad ASO - woensdag 9 juni 2021
karel 2de graad ASO - woensdag 9 juni 2021
Gebruik:${\text{snelheid = }}\frac{{{\text{afstand}}}}{{{\text{tijd}}}} \Rightarrow {\text{tijd = }}\frac{{{\text{afstand}}}}{{{\text{snelheid}}}}$Cees: $\eqalign{t = \frac{x}{4}}$Janneke: $\eqalign{t = \frac{{x - 5}}{2}}$Helpt dat? WvR woensdag 9 juni 2021
WvR woensdag 9 juni 2021
©2001-2024 WisFaq