\require{AMSmath} Loodrechte lijnen In het boek staatk: ax + by = cstaat loodrecht opl: bx - ay = dIk snap dit alleen zit ik in de knoop met de minnetjes want als b=-3 is dan doen ze niet-3x bijvoorbeeldEn hoe zit dit met een min a wat gebeurt hier precies? Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 juni 2021 Antwoord k: y= -a/bx + c/b dus rico = -a/bl: y= b/ax - d/a dus rico b/aNu staan twee lijnen loodrecht op elkaar wanneer het product van de richtingscoefficienten -1 is. En dat is hier zo. Dus k $ \bot$ lMet vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 6 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In het boek staatk: ax + by = cstaat loodrecht opl: bx - ay = dIk snap dit alleen zit ik in de knoop met de minnetjes want als b=-3 is dan doen ze niet-3x bijvoorbeeldEn hoe zit dit met een min a wat gebeurt hier precies? Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 juni 2021
Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 juni 2021
k: y= -a/bx + c/b dus rico = -a/bl: y= b/ax - d/a dus rico b/aNu staan twee lijnen loodrecht op elkaar wanneer het product van de richtingscoefficienten -1 is. En dat is hier zo. Dus k $ \bot$ lMet vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 6 juni 2021
jadex zondag 6 juni 2021
©2001-2024 WisFaq