\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92263 Re: Kwadratische vergelijkingen Nee. Het lukt niet. Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 24 mei 2021 Antwoord Er geldt toch $36=6^2$, dus $x-1=6$ of $x-1=-6$. kphart maandag 24 mei 2021 Re: Re: Kwadratische vergelijkingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee. Het lukt niet. Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 24 mei 2021
Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 24 mei 2021
Er geldt toch $36=6^2$, dus $x-1=6$ of $x-1=-6$. kphart maandag 24 mei 2021
kphart maandag 24 mei 2021
©2001-2024 WisFaq