\require{AMSmath} Online controleren differentieren Welke regel(s) gebruik je bij het differentiëren van 3a2p2?Online controleren differentieren Jorein Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 14 mei 2021 Antwoord Dat hangt er maar van af. Er zijn allerlei mogelijkheden:f(x)=3a2p2f'(x)=0f(a)=3a2p2f'(a)=6ap2f(p)=3a2p2f'(p)=6a2pf(a,p)=3a2p2...De laatste is dan een functie van twee variabelen, maar dat is dan weer een heel ander verhaal... WvR vrijdag 14 mei 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke regel(s) gebruik je bij het differentiëren van 3a2p2?Online controleren differentieren Jorein Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 14 mei 2021
Jorein Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 14 mei 2021
Dat hangt er maar van af. Er zijn allerlei mogelijkheden:f(x)=3a2p2f'(x)=0f(a)=3a2p2f'(a)=6ap2f(p)=3a2p2f'(p)=6a2pf(a,p)=3a2p2...De laatste is dan een functie van twee variabelen, maar dat is dan weer een heel ander verhaal... WvR vrijdag 14 mei 2021
WvR vrijdag 14 mei 2021
©2001-2024 WisFaq