\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92052 Re: Verhouding tussen zijde en lijnstukken (z/2)2+(z-x)2=x2 klopt dat? Hans 2de graad ASO - maandag 26 april 2021 Antwoord Klopt als een bus!Nu nog even oplossen naar $x$ zodat je iets krijgt als $z=...·x$$\eqalign{z = \frac{8}{5}x}$ kan je ook schrijven als:$\eqalign{ & 5z = 8x \cr & z:x = 8:5 \cr}$ WvR maandag 26 april 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(z/2)2+(z-x)2=x2 klopt dat? Hans 2de graad ASO - maandag 26 april 2021
Hans 2de graad ASO - maandag 26 april 2021
Klopt als een bus!Nu nog even oplossen naar $x$ zodat je iets krijgt als $z=...·x$$\eqalign{z = \frac{8}{5}x}$ kan je ook schrijven als:$\eqalign{ & 5z = 8x \cr & z:x = 8:5 \cr}$ WvR maandag 26 april 2021
WvR maandag 26 april 2021
©2001-2024 WisFaq