\require{AMSmath} Machten in breuken Wat is (2/3)x?Want (1/3)x = 1/3x Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 april 2021 Antwoord Het hangt er maar van af wat je wilt. Je kunt dit doen;$\eqalign{\left( {\frac{2}{3}} \right)^x = \frac{{2^x }}{{3^x }}}$Bedoel je dat? WvR woensdag 21 april 2021 Re: Machten in breuken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is (2/3)x?Want (1/3)x = 1/3x Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 april 2021
Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 april 2021
Het hangt er maar van af wat je wilt. Je kunt dit doen;$\eqalign{\left( {\frac{2}{3}} \right)^x = \frac{{2^x }}{{3^x }}}$Bedoel je dat? WvR woensdag 21 april 2021
WvR woensdag 21 april 2021
©2001-2024 WisFaq