\require{AMSmath} Waarom klopt dit niet? Op het plaatje snap ik niet waarom het rode niet gelijk is aan het zwarte...Want $3·3^{x-3}-3=3^{x-2}$...en ik dacht 4 is 22 dus dan kan het zo. Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 april 2021 Antwoord Waarom zou dat niet kloppen?$\eqalign{ & 4 \cdot 2{}^{x - 3} + 32 = \cr & 2^2 \cdot 2^{x - 3} + 32 = \cr & 2^{x - 1} + 32 \cr}$Lijkt me geen speld tussen te krijgen! WvR dinsdag 20 april 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Op het plaatje snap ik niet waarom het rode niet gelijk is aan het zwarte...Want $3·3^{x-3}-3=3^{x-2}$...en ik dacht 4 is 22 dus dan kan het zo. Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 april 2021
Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 april 2021
Waarom zou dat niet kloppen?$\eqalign{ & 4 \cdot 2{}^{x - 3} + 32 = \cr & 2^2 \cdot 2^{x - 3} + 32 = \cr & 2^{x - 1} + 32 \cr}$Lijkt me geen speld tussen te krijgen! WvR dinsdag 20 april 2021
WvR dinsdag 20 april 2021
©2001-2024 WisFaq