\require{AMSmath} Lineaire groei Wat is het antwoord hiervan?oefening 1 mabel Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 april 2021 Antwoord Zoek een paar 'mooie roosterpunten', zo ver mogelijk uit elkaar en bereken de waarden voor $a$ en $b$.$\eqalign{ & a = \frac{{\Delta N}}{{\Delta t}} = \frac{{6 - 2}}{{8 - 0}} = \frac{4}{8} = \frac{1}{2} \cr & b = 2 \cr & N = \frac{1}{2}t + 2 \cr}$lineaire en exponentiele groeiuitwerkingen van de oefeningen WvR donderdag 8 april 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het antwoord hiervan?oefening 1 mabel Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 april 2021
mabel Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 april 2021
Zoek een paar 'mooie roosterpunten', zo ver mogelijk uit elkaar en bereken de waarden voor $a$ en $b$.$\eqalign{ & a = \frac{{\Delta N}}{{\Delta t}} = \frac{{6 - 2}}{{8 - 0}} = \frac{4}{8} = \frac{1}{2} \cr & b = 2 \cr & N = \frac{1}{2}t + 2 \cr}$lineaire en exponentiele groeiuitwerkingen van de oefeningen WvR donderdag 8 april 2021
WvR donderdag 8 april 2021
©2001-2024 WisFaq