\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91914 Re: Vraagstuk exponentiele functie Ik begrijp u niet goed, zou u uw antwoord kunnen verduidelijk aub?mvg ARI 3de graad ASO - donderdag 8 april 2021 Antwoord 4 miljard ha en dan $\frac{1}{4}$ ha per persoon nodig is 16 miljard personen die kunnen worden gevoed. Voor welke waarde van x geldt $f(x)=16$?LOS OP:$7·1,015^x=16$Dat moet kunnen toch? Of zie ik iets over het hoofd? WvR donderdag 8 april 2021 Re: Vraagstuk exponentiele functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp u niet goed, zou u uw antwoord kunnen verduidelijk aub?mvg ARI 3de graad ASO - donderdag 8 april 2021
ARI 3de graad ASO - donderdag 8 april 2021
4 miljard ha en dan $\frac{1}{4}$ ha per persoon nodig is 16 miljard personen die kunnen worden gevoed. Voor welke waarde van x geldt $f(x)=16$?LOS OP:$7·1,015^x=16$Dat moet kunnen toch? Of zie ik iets over het hoofd? WvR donderdag 8 april 2021
WvR donderdag 8 april 2021
©2001-2024 WisFaq