Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 91726 

Re: Eerlijk spel

Beste
ik kom niet uit op juiste antwoord
ik heb zo geprobeerd.
0,99865x + (0,9996)*10 = 2
0,99865x = -7,9996
x= -8,02769
in het boek staat 5,50

Riffat
3de graad ASO - zondag 14 maart 2021

Antwoord

Wat is de kans op 3 keer munt bij het gooien van 4 munten? Wat is de kans op 4 keer munt?

WvR
zondag 14 maart 2021

 Re: Re: Eerlijk spel 

©2001-2024 WisFaq