\require{AMSmath} Opgave 30 (V) Ik snap deelvraag c van opgave 30 (V) niet, 45 delen door 2 is 22,5 maar hoe komen ze op h=12 meter? uitleg, uitwerkingen en antwoorden ashfar Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 9 maart 2021 Antwoord Als je $x=22,5$ invult in de formule dan krijg je:$h = 0,01 \cdot 22,5^2 + 7 \approx 12,0$...en dan klopt het als een bus... WvR dinsdag 9 maart 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap deelvraag c van opgave 30 (V) niet, 45 delen door 2 is 22,5 maar hoe komen ze op h=12 meter? uitleg, uitwerkingen en antwoorden ashfar Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 9 maart 2021
ashfar Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 9 maart 2021
Als je $x=22,5$ invult in de formule dan krijg je:$h = 0,01 \cdot 22,5^2 + 7 \approx 12,0$...en dan klopt het als een bus... WvR dinsdag 9 maart 2021
WvR dinsdag 9 maart 2021
©2001-2024 WisFaq