\require{AMSmath} Sinus 70° en sinus 110° Waarom is -sin(70°)/4+sin(110°)/4=0 ? RufTer 3de graad ASO - zondag 30 maart 2003 Antwoord Omdat sin70°=sin110°. Kijk maar naar de grafiek! In het algemeen geldt:sin(a) = sin (180° - a) WvR zondag 30 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is -sin(70°)/4+sin(110°)/4=0 ? RufTer 3de graad ASO - zondag 30 maart 2003
RufTer 3de graad ASO - zondag 30 maart 2003
Omdat sin70°=sin110°. Kijk maar naar de grafiek! In het algemeen geldt:sin(a) = sin (180° - a) WvR zondag 30 maart 2003
WvR zondag 30 maart 2003
©2001-2024 WisFaq