\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91591 Re: Hoeveel getallen Beste KpHart,Dank u wel voor uw antwoord. Helaas zie ik het antwoord nog niet.35 = 243complement (5 3) = 10Dus 243 - 10 = 233|A0 $\cup$ A1 $\cup$ A2| = |A0| + |A1| + |A2| - |A0 $\cap$ A1| - |A0 $\cap$ A2| - |A1 $\cap$ A2| + |A0 $\cap$ A1 $\cap$ A2|Wat ik bij A0, A1, en A2 moet invullen, zie ik helaas nog niet. Graag uw hulp daarover. Alvast bedankt.Met vriendelijke groet,Mi Mi Student hbo - dinsdag 23 februari 2021 Antwoord Hoeveel rijtjes van lengte vijf zonder $0$, dus met alleen $1$-en en $2$-en, zijn er? kphart dinsdag 23 februari 2021 Re: Re: Hoeveel getallen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste KpHart,Dank u wel voor uw antwoord. Helaas zie ik het antwoord nog niet.35 = 243complement (5 3) = 10Dus 243 - 10 = 233|A0 $\cup$ A1 $\cup$ A2| = |A0| + |A1| + |A2| - |A0 $\cap$ A1| - |A0 $\cap$ A2| - |A1 $\cap$ A2| + |A0 $\cap$ A1 $\cap$ A2|Wat ik bij A0, A1, en A2 moet invullen, zie ik helaas nog niet. Graag uw hulp daarover. Alvast bedankt.Met vriendelijke groet,Mi Mi Student hbo - dinsdag 23 februari 2021
Mi Student hbo - dinsdag 23 februari 2021
Hoeveel rijtjes van lengte vijf zonder $0$, dus met alleen $1$-en en $2$-en, zijn er? kphart dinsdag 23 februari 2021
kphart dinsdag 23 februari 2021
©2001-2024 WisFaq