\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91508 Re: Raaklijn Ik snap dit niet helemaal. Hans B Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 februari 2021 Antwoord Misschien kan je aangeven 'wat' je niet snapt? Wat is de afgeleide voor $x=1$? En voor $x=9$? Hoe verandert de afgeleide van 1 naar 9? Plot de grafieK?1. De afgeleide als hellingsfunctie WvR zondag 21 februari 2021 Re: Re: Raaklijn ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap dit niet helemaal. Hans B Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 februari 2021
Hans B Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 februari 2021
Misschien kan je aangeven 'wat' je niet snapt? Wat is de afgeleide voor $x=1$? En voor $x=9$? Hoe verandert de afgeleide van 1 naar 9? Plot de grafieK?1. De afgeleide als hellingsfunctie WvR zondag 21 februari 2021
WvR zondag 21 februari 2021
©2001-2024 WisFaq