\require{AMSmath} Cos en zo Vereenvoudigcos2a·tan2aensin2a+sin2a·tan2aBereken cosa als je weet dat a in het 4e kwadrant ligt en sina= -1/2 thijs 3de graad ASO - zaterdag 30 januari 2021 Antwoord 1) tan(2a) = sin(2a)/cos(2a)2) Haal sin(2a) buiten haakjes3) Gebruik sin2(a) + cos2(a) = 1PS: wil je uitgebreidere hulp? Stuur dan iets van je eigen pogingen mee! MBL zaterdag 30 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Vereenvoudigcos2a·tan2aensin2a+sin2a·tan2aBereken cosa als je weet dat a in het 4e kwadrant ligt en sina= -1/2 thijs 3de graad ASO - zaterdag 30 januari 2021
thijs 3de graad ASO - zaterdag 30 januari 2021
1) tan(2a) = sin(2a)/cos(2a)2) Haal sin(2a) buiten haakjes3) Gebruik sin2(a) + cos2(a) = 1PS: wil je uitgebreidere hulp? Stuur dan iets van je eigen pogingen mee! MBL zaterdag 30 januari 2021
MBL zaterdag 30 januari 2021
©2001-2024 WisFaq