\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91446 Re: Punt x-y-z vlak wiskunde d bedoelt u: 1/2(va + vt) = U en dan 1/2 (vU +vt) v = vector Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 januari 2021 Antwoord Ja, vectorieel kan het ook. js2 woensdag 27 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bedoelt u: 1/2(va + vt) = U en dan 1/2 (vU +vt) v = vector Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 januari 2021
Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 januari 2021
Ja, vectorieel kan het ook. js2 woensdag 27 januari 2021
js2 woensdag 27 januari 2021
©2001-2024 WisFaq