\require{AMSmath} Vereenvoudigen van het quotient van veeltermen Hallo ik heb twee vragen: is (x2-9)/(x2+x-6) nog verder te ontbinden dan (x+3)/(x+2)? En wat is de asymptoot van 2x/(x-5)? alvast bedankt, Jan Jan Iets anders - zaterdag 29 maart 2003 Antwoord Ergens klopt er iets niet: Zoals je ziet heb je geen 'keus'. Bovenstaand geval laat zich niet verder ontbinden. Wel anders opschrijven: Handig om snel de asymptoten te zien... Deel 2 Een verticale asymptoot voor x=5 (0 in de noemer!) Een horizontale asymptoot: y=2 WvR zaterdag 29 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik heb twee vragen: is (x2-9)/(x2+x-6) nog verder te ontbinden dan (x+3)/(x+2)? En wat is de asymptoot van 2x/(x-5)? alvast bedankt, Jan Jan Iets anders - zaterdag 29 maart 2003
Jan Iets anders - zaterdag 29 maart 2003
Ergens klopt er iets niet: Zoals je ziet heb je geen 'keus'. Bovenstaand geval laat zich niet verder ontbinden. Wel anders opschrijven: Handig om snel de asymptoten te zien... Deel 2 Een verticale asymptoot voor x=5 (0 in de noemer!) Een horizontale asymptoot: y=2 WvR zaterdag 29 maart 2003
WvR zaterdag 29 maart 2003
©2001-2024 WisFaq