\require{AMSmath} Wat is x? Wat is x van y=-6x+13 en y=x+2,5 Venus Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 23 januari 2021 Antwoord Je kunt het snijpunt uitrekenen door de vergelijkingen gelijk te stellen en dan $x$ op te lossen:$\eqalign{ & - 6x + 13 = x + 2,5 \cr & - 12x + 26 = 2x + 5 \cr & - 14x + 26 = 5 \cr & - 14x = - 21 \cr & 14x = 21 \cr & 2x = 3 \cr & x = 1{1 \over 2} \cr}$Helpt dat?Zie ook Snijpunt(en) van twee grafiekenHet oplossen van vergelijkingen en stelsels WvR zaterdag 23 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is x van y=-6x+13 en y=x+2,5 Venus Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 23 januari 2021
Venus Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 23 januari 2021
Je kunt het snijpunt uitrekenen door de vergelijkingen gelijk te stellen en dan $x$ op te lossen:$\eqalign{ & - 6x + 13 = x + 2,5 \cr & - 12x + 26 = 2x + 5 \cr & - 14x + 26 = 5 \cr & - 14x = - 21 \cr & 14x = 21 \cr & 2x = 3 \cr & x = 1{1 \over 2} \cr}$Helpt dat?Zie ook Snijpunt(en) van twee grafiekenHet oplossen van vergelijkingen en stelsels WvR zaterdag 23 januari 2021
WvR zaterdag 23 januari 2021
©2001-2024 WisFaq