\require{AMSmath} Goniometrische basisvergelijkingen Ik was een week afwezig, zat in quarantaine:/, en zit compleet vast bij de volgende vergelijking: sin(x)-√3.cos(x)=0 Mijn leerkracht is niet te bereiken en ik heb morgen een grote toets, dus zou het fijn zijn als iemand me op weg zou kunnen helpen, Alvast bedankt! Allici 3de graad ASO - donderdag 21 januari 2021 Antwoord Hallo, Deel de vergelijking door cos(x) en je bekomt : tan(x) - √3 = 0 of tan(x) = √3 en dit is een eenvoudige basisvergelijking. Ok? LL donderdag 21 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik was een week afwezig, zat in quarantaine:/, en zit compleet vast bij de volgende vergelijking: sin(x)-√3.cos(x)=0 Mijn leerkracht is niet te bereiken en ik heb morgen een grote toets, dus zou het fijn zijn als iemand me op weg zou kunnen helpen, Alvast bedankt! Allici 3de graad ASO - donderdag 21 januari 2021
Allici 3de graad ASO - donderdag 21 januari 2021
Hallo, Deel de vergelijking door cos(x) en je bekomt : tan(x) - √3 = 0 of tan(x) = √3 en dit is een eenvoudige basisvergelijking. Ok? LL donderdag 21 januari 2021
LL donderdag 21 januari 2021
©2001-2024 WisFaq