\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91316 Re: Parameters Ik snap het nog niet helemaal. Hans B Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 januari 2021 Antwoord Wat snap je niet? De definitie van raakpunt? Dat de grafiek horizontaal is in de punten $x=-1$ en $x=2$? Of hoe je de laatste stap uitvoert? js2 donderdag 14 januari 2021 Re: Re: Parameters ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap het nog niet helemaal. Hans B Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 januari 2021
Hans B Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 januari 2021
Wat snap je niet? De definitie van raakpunt? Dat de grafiek horizontaal is in de punten $x=-1$ en $x=2$? Of hoe je de laatste stap uitvoert? js2 donderdag 14 januari 2021
js2 donderdag 14 januari 2021
©2001-2024 WisFaq