\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91330 Re: Stelling van Pythagoras Waarschijnlijk ben ik gewoon heel dom want ik kom hier nog steeds niet uit. Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021 Antwoord Ik weet niet of het iets met domheid te maken heeft. Ik doe nog 's een poging:AB2=AC2+BC2AB2=322+762AB2=1024+5776AB2=6800AB=√6800$\approx$82,462...Het stuk rietje dat uitsteekt is ongeveer 67,5 mm. Het is dus 'zoeken naar rechthoekige driehhoeken' en dan de stelling van Pythagoras gebruiken om de lengte van de onbekende zijde te berekenen. WvR woensdag 13 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarschijnlijk ben ik gewoon heel dom want ik kom hier nog steeds niet uit. Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
Ik weet niet of het iets met domheid te maken heeft. Ik doe nog 's een poging:AB2=AC2+BC2AB2=322+762AB2=1024+5776AB2=6800AB=√6800$\approx$82,462...Het stuk rietje dat uitsteekt is ongeveer 67,5 mm. Het is dus 'zoeken naar rechthoekige driehhoeken' en dan de stelling van Pythagoras gebruiken om de lengte van de onbekende zijde te berekenen. WvR woensdag 13 januari 2021
WvR woensdag 13 januari 2021
©2001-2024 WisFaq