\require{AMSmath} Herleiden, oplossen en de formule van een parabool Kan iemand mij helpen:n(n+4)-(n-1)(n+5)= -18+2(x-5)2=0 geef een formule van de parabool met top (-30,18) die ook door (-25,8) gaat.Alast heel erg bedankt! Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021 Antwoord Volgens mij hebben we die nu allemaal wel gehad. Dus laat maar 's zien waar het schip strandt. Dan praten we verder...Op dezelfde manier als Herleiden. Op dezelfde manier als Kwadratische vergelijkingen. Op dezelfde manier als Formule van de parabool.Dat moet kunnen! WvR woensdag 13 januari 2021 Re: Herleiden, oplossen en de formule van een parabool ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand mij helpen:n(n+4)-(n-1)(n+5)= -18+2(x-5)2=0 geef een formule van de parabool met top (-30,18) die ook door (-25,8) gaat.Alast heel erg bedankt! Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
Volgens mij hebben we die nu allemaal wel gehad. Dus laat maar 's zien waar het schip strandt. Dan praten we verder...Op dezelfde manier als Herleiden. Op dezelfde manier als Kwadratische vergelijkingen. Op dezelfde manier als Formule van de parabool.Dat moet kunnen! WvR woensdag 13 januari 2021
WvR woensdag 13 januari 2021
©2001-2024 WisFaq