\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91324 Re: Stelling van Pythagoras 8 denk ik? Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021 Antwoord De schuine zijde AB van de rechthoekige driehoek ABC is de wortel van de wwadraten van de rechthoekszijden AC en BC.AB2=AC2+BC2AB2=72+12AB2=49+1AB2=50AB=√50$\approx$7,07Dus nee... dat is geen 8... WvR woensdag 13 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
8 denk ik? Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
De schuine zijde AB van de rechthoekige driehoek ABC is de wortel van de wwadraten van de rechthoekszijden AC en BC.AB2=AC2+BC2AB2=72+12AB2=49+1AB2=50AB=√50$\approx$7,07Dus nee... dat is geen 8... WvR woensdag 13 januari 2021
WvR woensdag 13 januari 2021
©2001-2024 WisFaq