Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 7118 

Re: Hoe kan ik de oppervlakte van een ei berekenen?

Ik heb een ei met hoogte 10 en breedte 8 en het antwoord 110,08977664

vincen
Iets anders - woensdag 13 januari 2021

Antwoord

Dat kan volgens mij niet kloppen een bol met r=4 (dus hoogte en breedte 8) heeft al oppervlakte 4$\pi$r2 = 4$\pi$×16 = 201. En jouw ei is groter dus met een grotere oppervlakte. Ik kom op ongeveer 235 uit.

Met vriendelijke groet
JaDeX

jadex
donderdag 14 januari 2021

 Re: Re: Hoe kan ik de oppervlakte van een ei berekenen? 

©2001-2024 WisFaq