\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91317 Re: Kwadratische vergelijkingen Moet je dan nu 75:3=25 dus (x-1)2=25? Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021 Antwoord Helemaal goed!...en dan verder... WvR woensdag 13 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Moet je dan nu 75:3=25 dus (x-1)2=25? Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021
Helemaal goed!...en dan verder... WvR woensdag 13 januari 2021
WvR woensdag 13 januari 2021
©2001-2024 WisFaq