\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91312 Re: Kwadratische vergelijkingen Ik begrijp alles wat je neer hebt gezet behalve de laatste stap. Hoe kom je op x=-7 of x=9? Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 12 januari 2021 Antwoord Bij x-1=-8 staat er zoiets als ...-1=-9. Op de puntjes moet dan -7 staan, dus:x-1=-8x=-7Net zo bij x-1=8 staat er zoiets als ...-1=8. Dan moet er op de puntjes 9 staan, dus:x-1=8x=9Dus de laatste stap wordt:x-1=-8 of x-1=8x=-7 of x=9Helpt dat? WvR dinsdag 12 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp alles wat je neer hebt gezet behalve de laatste stap. Hoe kom je op x=-7 of x=9? Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 12 januari 2021
Nisrin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 12 januari 2021
Bij x-1=-8 staat er zoiets als ...-1=-9. Op de puntjes moet dan -7 staan, dus:x-1=-8x=-7Net zo bij x-1=8 staat er zoiets als ...-1=8. Dan moet er op de puntjes 9 staan, dus:x-1=8x=9Dus de laatste stap wordt:x-1=-8 of x-1=8x=-7 of x=9Helpt dat? WvR dinsdag 12 januari 2021
WvR dinsdag 12 januari 2021
©2001-2024 WisFaq