\require{AMSmath} Wat er precies tussen 2 getallen ligt Wat zit precies tussen 15,24 en 16 anonie Leerling mbo - maandag 11 januari 2021 Antwoord De vraag was al een aantal keren voorbij gekomen. Op Precies tussen twee getallen in bijvoorbeeld.Tel de getallen op en deel door 2.$\eqalign{\frac{{15,24 + 16}}{2} = \frac{{31,24}}{2} = 15,62}$Helpt dat? WvR maandag 11 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat zit precies tussen 15,24 en 16 anonie Leerling mbo - maandag 11 januari 2021
anonie Leerling mbo - maandag 11 januari 2021
De vraag was al een aantal keren voorbij gekomen. Op Precies tussen twee getallen in bijvoorbeeld.Tel de getallen op en deel door 2.$\eqalign{\frac{{15,24 + 16}}{2} = \frac{{31,24}}{2} = 15,62}$Helpt dat? WvR maandag 11 januari 2021
WvR maandag 11 januari 2021
©2001-2024 WisFaq