\require{AMSmath} Afgeleide Ik vroeg met af hoe je de afgeleide berekent van deze som:f(x)=0,01(3x-8)4-5Kunnen jullie helpen? emma Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 7 januari 2021 Antwoord Met de 5. Rekenregels voor het differentiëren en dan met name de basisregels en de kettingregel zou het moeten kunnen.$\eqalign{ & f(x) = 0,01\left( {3x - 8} \right)^4 - 5 \cr & f'(x) = 0,01 \cdot 4\left( {3x - 8} \right)^3 \cdot 3 \cr & f'(x) = 0,12\left( {3x - 8} \right)^3 \cr} $Alles duidelijk? WvR donderdag 7 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vroeg met af hoe je de afgeleide berekent van deze som:f(x)=0,01(3x-8)4-5Kunnen jullie helpen? emma Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 7 januari 2021
emma Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 7 januari 2021
Met de 5. Rekenregels voor het differentiëren en dan met name de basisregels en de kettingregel zou het moeten kunnen.$\eqalign{ & f(x) = 0,01\left( {3x - 8} \right)^4 - 5 \cr & f'(x) = 0,01 \cdot 4\left( {3x - 8} \right)^3 \cdot 3 \cr & f'(x) = 0,12\left( {3x - 8} \right)^3 \cr} $Alles duidelijk? WvR donderdag 7 januari 2021
WvR donderdag 7 januari 2021
©2001-2024 WisFaq